Etxeko sutea

Hizlaria(k): Raymond, Jose Joakin

Gau batean etxea erre zitzaionekoa kontatzen du. Sua emendatzeko (itzaltzeko) ahaleginak egin arren, suak bere bidea hartu zuen.

Transkripzioa

Juan dan domeka gau baten artu kafia bi kopakin eta sigarro purua erre eta juan nitzan etxera lo eittera eta gabian, gabian sua isan san eta, eta serenua ate joka, eta gero pasau san atia jo, ta jaiki nitzen segittuan, joan ginan bonbia artuta su emendatzera eta gu joan orduko dana erria zeuan, ta batak bonbia or ipini, bestiak or ipini, an ipini, denboria jun, eta suak bere lanak eiñ, eta ortan, ordu bata terdiak ordu bixek aldian akabatu sian ango lanak.

Egilea(k):