Angiozarko auzoak eta ermitak

Angiozarko auzoak eta ermitak <p>Angiozarko auzo desberdinak; ermitak. Partaitti (San Bizente ermita); Marindano (Elizamendi); Zabaletamendi (San Bartolome); Goimendi (Altunemendi; S. Migel de Monte); Azkoneta (San Martin). Angiozarren, San Migel eliza. Errekaldeko etxeak.</p>

- Hemen, Angiozarren, esan zenduan auzo desberdiñak darela, ez?
- Bai, bai. Hamen dare, ba, Partaittixa -hau da Partaittixa.
- Partegoitia.
- Partegoitia.
- Baiña zuek Partaitti, ezta?
- Bai, bai. Barrio... San Vicente ei da ermittako izena. San Vicente. Ta gero hor Mainddao dao hurrengo.
- Marindano.
- Bai. Ta hor Elizamendi Ama Birjiñia. Oin elixioi zertuta dao.
- Ta gero, harutzao Zabaletamendi. Han dao San Bartolome.
- Auzo bakoitzak beran elizia daka?
- Bai, bai. Ta gero bestia Altunemendi, Goimendi. Han San Migel de Monte ermittia. Ta gero, hor behian, Azkoneta. Ta han San Martin. Gaur da San Martin.
- Bai. Ta gero, beste etxe batzuk badare Errekaldekuak. Auzua da, ba, zati bat Bergarakua ta beste bat Angiozarrera pertenezitzen dana. Harek, ba...
- [...]
- Parrokixaz.