Bergara (Gipuzkoa)

Jatekoa

Jatekoa Gosaria, taloa eta esnea. Eguerdian babak urdai pixka batekin. Astean behin egiten zen labeko sua; ogia neurrian jan behar izaten zuten. Artoa, nahi beste. Elosun egon zenean, meriendarako gaztaia eta ogia jaten zuten. Horren inguruko kontakizun bat.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan BER-159-011 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Gosaria, taloa eta esnea. Eguerdian babak urdai pixka batekin. Astean behin egiten zen labeko sua; ogia neurrian jan behar izaten zuten. Artoa, nahi beste. Elosun egon zenean, meriendarako gaztaia eta ogia jaten zuten. Horren inguruko kontakizun bat.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia