Gabonetako menua
IRALE - Irakasleen euskarazko prestakuntza zerbitzua
Hizlaria(k):
Bidaurrazaga, Teresa
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan BGO-006-019 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gabonetan oilaskoa jaten zuten arrozarekin, eta azalorea ere bai. Intxaurrak, mandarinak eta turroia izaten ziren postrea.
- Proiektua: IRALEren Bizkaiera Bilduma
- Elkarrizketatzailea(k): Mertxe Zabala Mardaras
- Data: 1992(e)ko azaroaren 09a
- Iraupena: 0:01:25
- Erref: BGO-006/019
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Jatorrizko proiektua
Grabazio honen materiala ondorengo proiektuaren baitan jaso eta landu zen. Bertan aurkituko duzu jatorrizko materiala eta informazioa: IRALE - Irakasleen euskarazko prestakuntza zerbitzua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!