Bardoze (Lapurdi)

Alemaniarren behalekua

Alemaniarren behalekua Alemaniarrek Bardotzen behaleku bat eraiki zuten.

Alemaniarrek Bardotzen behaleku bat eraiki zuten.

Transkripzioa

- Alemanak Bardotzen eina zuten, gehienik Bardotzen izan da, hori meria... meria [...] bazen, bazien, "euh... des..." abar... abar batzu oono, "Château Celhabe", hori kakinatia, denak rüinatiak. Eta alemanek, hor Bardotzen ein dute bee, geo bazuten pundu bat eina, surbeillatzeko inguriak, eundano hortako gorena, "la butte de Miremont". Han eina zuten "l'observatoire", surbeillatzeko heian bazenez beste tropaik [...] zuten geo zeit. Bidaxünen, pff... ez da izan, ez dut, ez dute ukan. [...] interesatzen, dudaik gabe. Oaarren, ez zuten [...]

Egilea(k): Peio Dibon-Elissiry