Baigorri (Nafarroa Beherea)

Militantziarik gabe ez ginen honaino helduko

Militantziarik gabe ez ginen honaino helduko <p>Bertsolariak asko maite ditu. Bada zenbait <em>Xalbador</em> eta Mattinez aparte ezer entzun nahi ez duena. Baina gero etorri dira beste batzuk, eta onak gainera. Mundu guztiak konprenitzen du bertsolarien euskara. Militantziari esker heldu gara orain gauden lekura. Beren Baigorriko etxean ilobek euskarari atxikitzen diote ikastolari esker.</p>

Tamaina:

Bertsolariak asko maite ditu. Bada zenbait Xalbador eta Mattinez aparte ezer entzun nahi ez duena. Baina gero etorri dira beste batzuk, eta onak gainera. Mundu guztiak konprenitzen du bertsolarien euskara. Militantziari esker heldu gara orain gauden lekura. Beren Baigorriko etxean ilobek euskarari atxikitzen diote ikastolari esker.