Azpeitia (Gipuzkoa)

Kataluniako "Nova Canço" mugimenduaren eragina

Kataluniako "Nova Canço" mugimenduaren eragina <p>Ez dok Amairu taldeak Kataluniarekin izan zuen lotura Mikel Laboari esker izan zen, Bartzelonan ikasten egon zen garaian&nbsp;<em>Els Setze Jutges</em> taldekoekin harremana izan zuelako. Letek ideiak ekarri zituen handik, baina bestela harremana ez omen zen handiegia izan. Ez dok Amairuk Pi de la Serra eta Guillermina Motta ekarri zituen eta Ez dok Amairukoak Kataluniara joan ziren beranduago 1974-1975 inguruan. 1977an Raimon etorri zen eta Trinitate plazan abestu zuen Xabier Leterekin batera.</p>

Tamaina:

Ez dok Amairu taldeak Kataluniarekin izan zuen lotura Mikel Laboari esker izan zen, Bartzelonan ikasten egon zen garaian Els Setze Jutges taldekoekin harremana izan zuelako. Letek ideiak ekarri zituen handik, baina bestela harremana ez omen zen handiegia izan. Ez dok Amairuk Pi de la Serra eta Guillermina Motta ekarri zituen eta Ez dok Amairukoak Kataluniara joan ziren beranduago 1974-1975 inguruan. 1977an Raimon etorri zen eta Trinitate plazan abestu zuen Xabier Leterekin batera.