Sainuko elur-zuloa eta kontserbatzeko erak
Hizlaria(k):
Alberdi Aldalur, Anjel
Eguraldi freskoarekin ondo kontserbatzen zen janaria; bestela gazitu ere egiten zen. Elur-zulo bat ere bazen inguruan, txikia. Elurra egiten zuenean hura bete eta gero handik hartzen zen izotza.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Eli Agirre
- Data: 2012(e)ko ekainaren 21a
- Iraupena: 0:01:29
- Erref: AZP-093/036
- Kodifikatzailea: Eli Agirre
- Gaia(k): Lanbideak » Antzinako lanbideak » Karobiak eta elurzuloak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!