Ogia eta otorduetako janaria
Hizlaria(k):
Agirre Unanue, Pedro
;
Agirre Unanue, Santiago
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AZP-034-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Ogia etxean egiten zuten gerra ostean, eta aste guztirako balio zuen. Udan lizundu egiten zen ogia azkenerako, baina besterik ez zegoen. Otorduetan zer jaten zuten azaltzen dute. Gaztainak danbolinean prestatzen zituzten.
- Proiektua: Azpeitiko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aitziber Otegi
- Data: 2010(e)ko urtarrilaren 25a
- Iraupena: 0:02:15
- Erref: AZP-034/010
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Garia , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!