Sagardoa, babak eta su labean egindako ogia
Hizlaria(k):
Agirrezabal Epelde, Jose Ignacio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AZK-032-011 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Baratzea etxerako lantzen zuten. Fruta-arbolak zituzten: gerezia, sagarra, etab. Sagardoa nola egiten zuten azaltzen du. Eguneroko jatorduetan baba gorria jaten zuten. Labe suan ogia egiten zuten. Gerora okina joaten zen Aizpurutxora saltzera.
- Proiektua: Azkoitiko ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Aitziber Otegi
- Data: 2008(e)ko urriaren 16a
- Iraupena: 0:02:46
- Erref: AZK-032/011
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Garia , Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa , Lanbideak » Batetik bestera zebiltzanak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Sagardogintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!