Ataun (Gipuzkoa)

Pertsonen izen bereziak, alfabeto-ordenan

Pertsonen izen bereziak, alfabeto-ordenan <p>Eskolan ikasitakoak gogoan ditu: pertsonen izen bereziak, alfabeto-ordenan.</p>

Eskolan ikasitakoak gogoan ditu: pertsonen izen bereziak, alfabeto-ordenan.

Transkripzioa

- A! Beste gauza bat. Lehen esaten aittu naiz Martin maisuneko eskolan, hemen, eskolan, zea, maisu zaharrakin. Ta hoi hamaika urtekin ikasiko non ba nik dudaik gabe, ta aber dakizuen zuek “nombres propios de personas por el orden alfabético”.
- Bota.
-Antonio, Benito, Kandido, Doroteo, Esteban, Fernando, Grabiel, Hipolito, Inazio, Joxe, Leon, Manuel, Nikasio, Odon, Pedro, Quintin, Ramon, Santiago, Tomas, Urbano, Vizente, Yabar, Zoilo. Hoi ez zat ba nei ahazten, e! Hoi da gogorra! Oin dala hirurogei urte ikasitakoa.

Egilea(k): Alejandro Pulido