Aretxabaleta (Gipuzkoa)

Sagardoa egiteko prozesua

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ARE-023-002 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Urrian erdi aldera hasten da sagarrak batzen. Lehenbizi lurrera jausitakoak batzen dira. Sagarrak makinara eraman eta matxakatu egin behar izaten dira. Sagardoa egiteko prozesua. Hilabete behar du sagardoak fermentatzen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia