Aramaio (Araba)

Eguneroko jatorduak: babarrunak eta porru-patatak

Eguneroko jatorduak: babarrunak eta porru-patatak Eguneroko jatordua babarruna izaten zen bazkaltzeko, eta porru-patatak afaltzeko. Bisitariek txorizoa jaten zuten arren, etxekoentzako urdaia egoten zen. Etxean fruta asko jaten zuten, eta negu partean gaztainak. Gaztainek apirilera arte irauten zuten. Neguko afaria porru-patatak edo berakatz-zopa eta gero gaztainak izaten zen.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ARA-086-027 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Eguneroko jatordua babarruna izaten zen bazkaltzeko, eta porru-patatak afaltzeko. Bisitariek txorizoa jaten zuten arren, etxekoentzako urdaia egoten zen. Etxean fruta asko jaten zuten, eta negu partean gaztainak. Gaztainek apirilera arte irauten zuten. Neguko afaria porru-patatak edo berakatz-zopa eta gero gaztainak izaten zen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia