Egunero-egunero, babak jaten zituzten
Hizlaria(k):
Aranguren Alberdi, Maria
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANT-055-006 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Baserrian zer jaten zuten. Etxean baba asko hartzen zuten. Bi txerri hazten zituzten normalean eta urdaia, txorizoak... egiten zituzten. Jai egunetan, garbantzuak.
- Proiektua: Deba Eskualdeko Ahotsak - Antzuola
- Elkarrizketatzailea(k): Itziar Alberdi Bilbao
- Data: 2005(e)ko ekainaren 01a
- Iraupena: 0:00:55
- Erref: ANT-055/006
- Kodifikatzailea: Itziar Alberdi Bilbao
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!