Anoeta (Gipuzkoa)

Ganadua nola hil, pisatu eta garraiatzen zuten

Ganadua nola hil, pisatu eta garraiatzen zuten Baserritarrek eramaten zuten ganadua hiltegira. Hasieran harakinek hil eta larrutzen zituzten, gerora hasi ziren ganadu-hiltzaileak. Nola pisatu eta nola garraiatzen ziren. Lan gogorra izaten zen. Gaur egun aurrerapen handiak daude.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ANO-003-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Baserritarrek eramaten zuten ganadua hiltegira. Hasieran harakinek hil eta larrutzen zituzten, gerora hasi ziren ganadu-hiltzaileak. Nola pisatu eta nola garraiatzen ziren. Lan gogorra izaten zen. Gaur egun aurrerapen handiak daude.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia