Andoain (Gipuzkoa)

Ardi mozteko garaian, arkume jateak

Ardi mozteko garaian, arkume jateak Ardi mozteko garaian, arkume jateak egiten zituzten bazkaritan. Hala ere, lan handia eta nekeza izaten zen ardi moztea, eta gosaritarako, arkumearen bihotza, birikak, burua eta lepoa jan ohi ziren, patatekin kazuela handi batean prestatuta. Ondoren, bazkaritan, hildako arkumea jango zuten, erreta zein gisatua.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan AND-099-039 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Ardi mozteko garaian, arkume jateak egiten zituzten bazkaritan. Hala ere, lan handia eta nekeza izaten zen ardi moztea, eta gosaritarako, arkumearen bihotza, birikak, burua eta lepoa jan ohi ziren, patatekin kazuela handi batean prestatuta. Ondoren, bazkaritan, hildako arkumea jango zuten, erreta zein gisatua.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia