Igandeetan zopa eta garbantzuak
Hizlaria(k):
San Miguel Arrizabalaga, Maite
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZMG-040-005 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Egun berezietan zopa, garbantzuak eta haragi egosia jaten zuten. Aurrerago, amak paella ere prestatzen zuen. Auzoan baziren bi harategi eta arrandegia.
- Proiektua: Urretxu eta Zumarragako ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Eli Agirre - Izaskun Gaston Balerdi
- Data: 2012(e)ko ekainaren 01a
- Iraupena: 0:01:09
- Erref: ZMG-040/005
- Kodifikatzailea: Izaskun Gaston Balerdi
- Gaia(k): Aisia » Jai-giroa » Etxe barruko ospakizunak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!