Apustuen berri ematea

Apustuen berri ematea <p>Harri-jasotze apustuak <em>La Voz de Espa&ntilde;a</em> eta <em>El Diario Vasco</em> egunkarietan eta irratian iragartzen zituen <em>Basarri</em>k. Plazak leporaino betetzen omen ziren. Plazara sartu aurretik apustu ugari egiten omen zen; plazan ere artekariak ibiltzen ziren. Apustuak: hiru zazpiko edo hiru hamarreko tandak izaten ziren. Lehengo apustuak eta oraingoak alderatzen ditu.</p>

Tamaina:

Harri-jasotze apustuak La Voz de España eta El Diario Vasco egunkarietan eta irratian iragartzen zituen Basarrik. Plazak leporaino betetzen omen ziren. Plazara sartu aurretik apustu ugari egiten omen zen; plazan ere artekariak ibiltzen ziren. Apustuak: hiru zazpiko edo hiru hamarreko tandak izaten ziren. Lehengo apustuak eta oraingoak alderatzen ditu.