Lanetik irtendakoan sagardotegira bazkaltzera
Hizlaria(k):
Osa Arrizabalaga, Angel
;
Osa Arrizabalaga, Xanti
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZUM-101-012 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Lanetik irtendakoan ohitura izaten zen sagardotegira joatea bazkaltzera, sardina zaharrak hartuta. Angelek kontatzen du beraiek ere ohitura horixe zutela gerra ondorenean. Lau lagun joaten ziren eta txandaka ordaintzen zuten. Astelehenetik larunbatera egunean bederatzi ordu lan egin eta 12,50 pezeta kobratzen zituen.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Maddi Gallastegi - Ainitze Oruesagasti
- Data: 2012(e)ko azaroaren 12a
- Iraupena: 0:01:10
- Erref: ZUM-101/012
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Aisia » Taberna giroa » Sagardotegiak , Ekonomia eta industria » Lan-baldintzak , Familia eta harremanak » Lagunartea eta familia » Gaztetako ibilerak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!