Jateko bereziak: garbantzuak, oiloa eta arroz-esnea
Hizlaria(k):
Jaio Onaindia, Klaudio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan BOL-010-018 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Etxeko txahala hiltzen zutenean, gatzetan sartzen zuten okela eta zezina egiten zuten. Gero, lapikora sartzeko erabiltzen zuten edo tortilla egiteko. Etxean hasten zituzten oilaskoak saldu egiten zituzten, gutxitan izaten ziren etxean jateko. Jaietan, esaterako, garbantzuak, oiloa eta arroz-esnea jaten zituzten.
- Proiektua: Markina-Xemeingo ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Ainhoa Etxazarra
- Data: 2013(e)ko urriaren 04a
- Iraupena: 0:01:19
- Erref: BOL-010/018
- Kodifikatzailea: Ainhoa Etxazarra
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!