Zestoa (Gipuzkoa)

Jaénen gizarte arloko formakuntza jasotzen

Jaénen gizarte arloko formakuntza jasotzen <p>Gasteizen lehenengo eta Salamancan gero emakume misiolariekin 6 hilabeteko formakuntza bete ondoren, baserrira itzuli zen. Goi mailako ikasketarik ez zeukanez, Ja&eacute;nen zegoen elizak bideratutako zentro batean gizarte-laguntzaile gisako ikasketak egitea proposatu zioten. Eskolako zuzendaria apaiz nahiko aurrerakoia zen. Hiru ikasturtez, irakasle eta mediku faltan zeuden auzo edo herri txikietan lan egiteko formatzen zituzten.</p>

Tamaina:

Gasteizen lehenengo eta Salamancan gero emakume misiolariekin 6 hilabeteko formakuntza bete ondoren, baserrira itzuli zen. Goi mailako ikasketarik ez zeukanez, Jaénen zegoen elizak bideratutako zentro batean gizarte-laguntzaile gisako ikasketak egitea proposatu zioten. Eskolako zuzendaria apaiz nahiko aurrerakoia zen. Hiru ikasturtez, irakasle eta mediku faltan zeuden auzo edo herri txikietan lan egiteko formatzen zituzten.