Zestoa (Gipuzkoa)

Otorduetako jakiak eta txerri-hiltzea

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-045-024 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Otorduetan baba, porrua, aza, etab. jaten zuten. Urtean bi txerri hiltzen zituzten eta txerrikiarekin ateratzen zuten olioa,olioa errazionamenduan izaten baitzen. Odolkiak egin eta auzora eramaten zituzten. Harakina joaten zen etxera txerria hiltzera eta txerrikia gatz-kutxan gordetzen zuten kontserbatzeko.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia