Ogia urri; jatorduetan babak
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Ibarguren Kerejeta, Alejandra
;
Ibarguren Kerejeta, Manuela
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-023-011 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Okindegiak izendatzen ditu. Azpeititik Zestoara ogia saltzera joaten zena izendatzen du. Ogia ez zuten egunero jaten. Jatorduetan baba gorria jaten zuten gehienetan odolkiekin. Izeba batek txorizoak egiten zituen eta haren inguruko kontuak azaltzen ditu.
- Proiektua: Zestoarren erretolika
- Elkarrizketatzailea(k): Agurtzane Azpeitia Eizagirre
- Data: 2002(e)ko urtarrilaren 01a
- Iraupena: 0:03:17
- Erref: ZES-023/011
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Gaia(k): Lanbideak » Batetik bestera zebiltzanak , Baserria » Baserriko lanak » Abere-hiltzea , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Herria, azpiegitura » Herri-antolaketa » Merkataritza, dendak (kokapena)
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!