Txerri-hiltzea; sagardoa egitea
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Eizagirre Murua, Kontxa
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-015-010 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Umea zela txerri-hiltzea ezagutu zuen etxean. Sagardoa ere egiten zuten eta sagardo patxaren inguruko kontuak aipatzen ditu.
- Proiektua: Zestoarren erretolika
- Elkarrizketatzailea(k): Agurtzane Azpeitia Eizagirre
- Data: 2002(e)ko martxoaren 09a
- Iraupena: 0:01:01
- Erref: ZES-015/010
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baserriko animaliak , Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!