Zestoa (Gipuzkoa)

Errazionamendu garaian, txerri-urdaiarekin egiten zuten koipea

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-011-020 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Olioa errazionamenduan izaten zuten eta urdaiarekin koipea egin eta patata frijituak edo bestelakoak egiteko erabiltzen zuten. Gobernuak txerria hiltzea debekatu egin zuen eta gauez aritzen ziren txerria hiltzen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia