Sagardoa eta upel ezberdinak
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Ibar Urbieta, Joxe Manuel
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-008-006 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Hasierako sagarrekin egindako sagardoa makalagoa izaten da. Lehenago barrika ezberdinetan egiten zen sagardoa. Izenak aipatzen ditu: barrika, bujoia eta upeletan adibidez. Haien arteko ezberdintasunak izendatzen ditu.
- Proiektua: Zestoarren erretolika
- Elkarrizketatzailea(k): Agurtzane Azpeitia Eizagirre
- Data: 2002(e)ko urriaren 07a
- Iraupena: 0:01:10
- Erref: ZES-008/006
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!