Zestoa (Gipuzkoa)

Sagardoa eta upel ezberdinak

Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-008-006 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Hasierako sagarrekin egindako sagardoa makalagoa izaten da. Lehenago barrika ezberdinetan egiten zen sagardoa. Izenak aipatzen ditu: barrika, bujoia eta upeletan adibidez. Haien arteko ezberdintasunak izendatzen ditu.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia