Otorduetan ardoa eta sagardoa
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Aranguren Illarramendi, Romana
;
Illarramendi Arruti, Agustin
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-006-018 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Sagardoa eta ardoa potizetik edaten zen astean zehar etxean. "Pitxarren" neurriak zein izaten ziren azaltzen dute. Ur eskasia izaten zuten eta ardoa errazago edaten zen.
- Proiektua: Zestoarren erretolika
- Elkarrizketatzailea(k): Agurtzane Azpeitia Eizagirre
- Data: 2002(e)ko urriaren 07a
- Iraupena: 0:01:14
- Erref: ZES-006/018
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko lanak » Baratzea eta soroa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!