Morokila eta arto-zopak
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Alberdi Juaristi, Margarita
;
Odriozola Beristain, Miren
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZES-004-024 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Morokila nola egiten zuten eta zein osagai izaten zituen aipatzen du. Morokila esnearekin bustita jaten zuten gosaltzeko. Arto-zopak ere izaten zituzten baina lehorragoa izaten zen.
- Proiektua: Zestoarren erretolika
- Elkarrizketatzailea(k): Agurtzane Azpeitia Eizagirre
- Data: 2002(e)ko urriaren 23a
- Iraupena: 0:01:28
- Erref: ZES-004/024
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!