Oikiako eskolaren beharrak

Oikiako eskolaren beharrak Oikiako eskolan 80-81 ikasturtean hasi zen lanean. Ikastola eta eskola publikoa batu ziren urte horretan. Euskarazko material falta nabarmentzen du. Etxean zeuzkan liburuak eramaten zituen eskolara. Beste erronka bat, adin ezberdinetako taldeekin lan egitea zen. Horretarako eskola txikien koordinazio taldeko kide bat 'Baga-Biga' liburuaren egilearekin elkartzen zen eta bi mailatako liburuak batzen saiatu ziren. 'Elkar' argitaletxeak materiala aldatu zuenean komeriak izan zituzten.