Janaria kontserbatzeko moduak
Hizlaria(k):
Aristi Eizagirre, Kontxi
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-131-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Janaria kontserbatzeko, goitegian (freskeran) gordetzen zuten. Gerora, izotza erabiltzen zuten: izotza terreina handi batean jartzen zuten eta urtu arte han uzten zuten janaria. Izotza kamioian ekartzen zuten.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Haizea Odria
- Data: 2011(e)ko uztailaren 19a
- Iraupena: 0:02:18
- Erref: ZAR-131/007
- Kodifikatzailea: Eider Etxeberria
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!