Eskolan, euskarazko liburuak

Eskolan, euskarazko liburuak <p>Euskarazko liburuak erabiltzen zituzten eskolan eta baita <em>Xabiertxo</em> irakurketa-liburua ere. Kristau ikasbidean Mateo Mujikaren liburua erabiltzen zuten.</p>

Tamaina:

Euskarazko liburuak erabiltzen zituzten eskolan eta baita Xabiertxo irakurketa-liburua ere. Kristau ikasbidean Mateo Mujikaren liburua erabiltzen zuten.

- Euskerazko liburua bagiñun guk.
- Bai, e?
- Bai. Leturakua 're bai, Xabiertxo, Lizardina.
- Bai.
- Ta geo, zenbaki [...] ikaxtia, "aritmética de etudios primarios". Nik euskarazkuak nittun biyak, bi liburu hoiek. Dotriña 're bai, dotriña o Kristau Ikasbidea, Mateo Mujikana. Oso hiztun jatorra da [...], libruk oso ondo idazten zittun zeak, Mateo Mujikak, hiztun haundi bat zan.