Gabonetako menua
Hizlaria(k):
Iturzaeta Martija, Rafael
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-031-016 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gonbidautza. Orduan festa zen bazkari desberdina egitea. Oilaskoa urtean bitan bakarrik jaten zen. Gabonetan olio-aza, haragia eta konpota jaten zen. Edateko beti sagardoa. Sagardoa etxean egiten zuten.
- Proiektua: Zarautz Hizketan - Zarauzko euskara eta ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Belen Maiz - Fernando Muniozguren
- Data: 2005(e)ko maiatzaren 17a
- Iraupena: 0:01:53
- Erref: ZAR-031/016
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Aisia » Jai-giroa » Etxe barruko ospakizunak , Erlijioa » Ohiturak eta bizimodua » Eliza giroko ospakizunak » Gabonak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!