Zarautz (Gipuzkoa)

Kale-baserriko bizimodua; janaria

Kale-baserriko bizimodua; janaria Asko ziren etxean eta ontzi batetik jaten zuten. Babarruna jaten zuten gehienean. Baina ogia eta olioa falta zitzaizkien. Txerri bat ere hiltzen zuten urtero. Kaletarrak okerrago egoten ziren. Haragia astean behin jaten zen, igandetan.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-031-008 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Asko ziren etxean eta ontzi batetik jaten zuten. Babarruna jaten zuten gehienean. Baina ogia eta olioa falta zitzaizkien. Txerri bat ere hiltzen zuten urtero. Kaletarrak okerrago egoten ziren. Haragia astean behin jaten zen, igandetan.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia