Zarautz (Gipuzkoa)

Janariak: egunero babarrunak eta sagarrak

Janariak: egunero babarrunak eta sagarrak Etxean batez ere babarruna jaten zen. Babarrun zuria eta garbantzua, eta arroza, jaietako janari goxuak izaten ziren. Egunero babarrunak, urdai mutur batekin. Postrerako sagarrak gehienetan. Garaia zenean, gereziak eta udareak.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-027-018 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Etxean batez ere babarruna jaten zen. Babarrun zuria eta garbantzua, eta arroza, jaietako janari goxuak izaten ziren. Egunero babarrunak, urdai mutur batekin. Postrerako sagarrak gehienetan. Garaia zenean, gereziak eta udareak.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia