Janariak: egunero babarrunak eta sagarrak
Hizlaria(k):
Goikoetxea Agirre, Pepita
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-027-018 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Etxean batez ere babarruna jaten zen. Babarrun zuria eta garbantzua, eta arroza, jaietako janari goxuak izaten ziren. Egunero babarrunak, urdai mutur batekin. Postrerako sagarrak gehienetan. Garaia zenean, gereziak eta udareak.
- Proiektua: Zarautz Hizketan - Zarauzko euskara eta ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Belen Maiz
- Data: 2005(e)ko maiatzaren 06a
- Iraupena: 0:01:30
- Erref: ZAR-027/018
- Kodifikatzailea: Asier Sarasua Aranberri
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!