Eguneko jatorduak
Hizlaria(k):
Larrañaga Manterola, Maria
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-021-013 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gosaritan artoa eta esnea eta zartaginean egindako zerbait jaten zuten. Taloak ere egiten zituzten. Bazkaritan babarrunak eta zezina edo urdaia. Postrean gaztainak edo sagar-erreak.
- Proiektua: Zarautz Hizketan - Zarauzko euskara eta ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Belen Maiz - Fernando Muniozguren
- Data: 2005(e)ko apirilaren 08a
- Iraupena: 0:02:34
- Erref: ZAR-021/013
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Baserria » Baserriko bizimodua » Baserriko bizimodua
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!