Gabonetako ohiturak; janaria.
Hizlaria(k):
Eizagirre Uranga, Antonio
;
Uria Mancisidor, Pakita
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ZAR-009-025 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Gabonak nola ospatzen zituzten. Oilaskoa edo ardia jaten zuten. Konpota ere egiten zen. Afaldu aurretik arrosarioa errezatzen zuten, baina ez dute abesti berezirik gogoratzen.
- Proiektua: Zarautz Hizketan - Zarauzko euskara eta ahozko ondarea
- Elkarrizketatzailea(k): Belen Maiz - Fernando Muniozguren - Miren Zabaleta
- Data: 2004(e)ko abenduaren 21a
- Iraupena: 0:02:03
- Erref: ZAR-009/025
- Kodifikatzailea: Aintzane Agirrebeña
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa , Erlijioa » Ohiturak eta bizimodua » Eliza giroko ospakizunak » Gabonak
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!