Usurbil (Gipuzkoa)

Hondarribiko festetako estropadak

Hondarribiko festetan estropadak izan ziren eta Joxeren trainerua gonbidatu zuten. Festak zirenez, hondarribitarrak ez zeuden estropadan zentratuta.

Transkripzioa

Joxe: -Onena izandu zan danetan Fuenterrabikua. Ordun bai gustoa. Fuenterrabin festak zian. Ez dakit noiz izaten dian.
-Oain, atzo.
-Konbidatu ziguen hara regatak itea ta giñan, zein izango gea ta Fuenterrabia bea ta beste bat; baiña bestia oso txarra zan. Ta, aze ostiya in behar [deun] Fuenterrabiyai. Ta mozkor-mozkor inda zeen, bate erretiratu gabe /be/, bate erretiratu gabe /be/ zeen eta, jo!, oaindik iristeko [...], Fuenterribian jaten ai zian gu etorri giñaneako.