Lehengo eta oraingo sagardogintza
Hizlaria(k):
Altuna Intxausti, Jose
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan URN-035-008 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Sagardoa eskuz egiten zutenean, astean hamar mila litro jasotzeko lan handia egin behar izaten zuten. Orain nola egiten duten azaltzen du: kopuruak, prozesuak, datak, kupel-motak...
- Proiektua: Dialektologia-EHU
- Elkarrizketatzailea(k): Kontxi Begiristain
- Data:
- Iraupena: 0:02:41
- Erref: URN-035/008
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Emalea: Koldo Zuazo
- Gaia(k): Baserria » Baserriko lanak » Sagardogintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!