Tolosa (Gipuzkoa)

Liburuak eta egunkariak

Liburuak eta egunkariak <p>Jabierri beti gustatu izan zaio irakurtzea. Liburu bat erosi eta idazten joaten ziren. <em>La Voz de Espa&ntilde;a</em> eta <em>El Diario Vasco</em> egunkariak irakurtzen zituzten. Normalean igandez irakurtzen zuten egunkaria, eta astelehenetan <em>La Hoja del Lunes</em> futbol-emaitzak ikusteko. Jabier beti izan da athleticzalea.</p>

Tamaina:

Jabierri beti gustatu izan zaio irakurtzea. Liburu bat erosi eta idazten joaten ziren. La Voz de España eta El Diario Vasco egunkariak irakurtzen zituzten. Normalean igandez irakurtzen zuten egunkaria, eta astelehenetan La Hoja del Lunes futbol-emaitzak ikusteko. Jabier beti izan da athleticzalea.