Teknologiari esker gauza asko aldatu dira gozogintzan eta sukaldaritzan
Hizlaria(k):
Gorrotxategi Pikasarri, Joxe Mari
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan TOL-036-003 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Lanean hasi zenean egurra erabiltzen zuten labea pizteko. Labean produktuak zein ordenetan sartzen zituzten kontatzen du. Orain teknologiari esker hainbat aurrerapen ditugu.
- Proiektua: Euskal Herriko Ahotsak
- Elkarrizketatzailea(k): Miren Artetxe
- Data: 2010(e)ko irailaren 24a
- Iraupena: 0:03:16
- Erref: TOL-036/003
- Kodifikatzailea: Karmele Arteaga
- Gaia(k): Ekonomia eta industria » Lan-prozesuak , Herria, azpiegitura » Berrikuntzak » Beste aurrerapen batzuk , Ekonomia eta industria » Industria motak » Gozogintza
Transkripzioa
Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu
nahi al duzu?
Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!