Txitxarroa merkea zen orduan
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Etxabe Zubizarreta, Lucia
Egunerokoan baratzeko barazkiak jaten zituzten asko. Gabonetan txitxarroa jaten zuten baina ez zeukan estimazio handirik. Sukaldean txapa zeukaten. Egunean egunekoa erosten zen. Ur beroa txapako depositotik erabiltzen zuten.
- Proiektua: Soraluze 1936
- Elkarrizketatzailea(k): Maite Larrañaga - Bittor Trebiño
- Data: 2009(e)ko abenduaren 29a
- Iraupena: 0:03:01
- Erref: SOR-090/004
- Kodifikatzailea: Arianne Unamuno
- Emalea: Soraluze 1936
- Gaia(k): Familia eta harremanak » Lagunartea eta familia » Etxeko giroa , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!