Pasaia (Gipuzkoa)

Emazteak etxe azpiko ile-apaindegian egiten zuen lan

Emazteak etxe azpiko ile-apaindegian egiten zuen lan <p>Emaztea 16-17 urterekin Antxora etorri zen, ile-apainketa ikasteko. Xabierren ama egunero bere ile-apaindegira joaten zen. Arratsalde batean ile-apaindegiko nagusiak autobusera laguntzeko esan zion, eta horrela hasi zen haien harremana. Emaztea Errenteriakoa da, Gazta&ntilde;o auzokoa. Aita nafarra eta ama Azkoitikoa zituen.</p>

Tamaina:

Emaztea 16-17 urterekin Antxora etorri zen, ile-apainketa ikasteko. Xabierren ama egunero bere ile-apaindegira joaten zen. Arratsalde batean ile-apaindegiko nagusiak autobusera laguntzeko esan zion, eta horrela hasi zen haien harremana. Emaztea Errenteriakoa da, Gaztaño auzokoa. Aita nafarra eta ama Azkoitikoa zituen.