Pasaia: Jatekoa eta edatekoa
Gaiak »
Ohiturak eta bizimodua »
Elikadura »
Jatekoa eta edatekoa
Edariak, janariak, dietak
Pasarteak
| # | Titulua | |
| 1 |
Antxetak jateko ohitura |
|
| 2 |
Sagarrak saldu eta etxean sagardoa edan |
|
| 3 |
Izurdeak jateko prestatzen |
|
| 4 |
Zapoa zakarrontzira |
|
| 5 |
Emakumeek debekaturik zuten tabernetan sartzea |
|
| 6 |
Amak prestatutako almejak |
|
| 7 |
Lapak |
|
| 8 |
Olagarrotan |
|
| 9 |
Etxean arrain faltarik ez |
|
| 10 |
Arroketako arrantza |
|
| 11 |
Jaietan, gonbidatuak etxean |
|
| 12 |
Oiloak eta arrautzak |
|
| 13 |
Arrainik ez zitzaien falta |
|
| 14 |
Aitak baratza Errotetan |
|
| 15 |
Umea jaiotzean, oilaskoak eta boladoak opari |
|
| 16 |
Aita baporeko biltegian lanean, ama arraina saltzen |
|
| 17 |
Umetan, enkarguak azukrearen truke |
|
| 18 |
Txokolatea, ogi horia eta kokoa |
|
| 19 |
Amonaren tapakiak eta jatorduak |
|
| 20 |
Olioa depositutik beteta; janari soberakinak txerrientzat |
|
| 21 |
Lapikokoa, bakailaoa eta arraina jatorduetan |
|
| 22 |
Errazionamendua eta baserriko esnea |
|
| 23 |
Jatekoa: babarruna, arraina, esnea... |
|
| 24 |
Esnea eta barazkiak saltzera, astoarekin |
|
| 25 |
Errazionamendu-kartila eta orduko jatekoak |
|
| 26 |
Antxoa salmueran |
|
| 27 |
Baratza, babarruna, esnea... |
|
| 28 |
Sasoi bateko jatekoak |
|
| 29 |
Tabernetan aukera gehiago lehen |
|
| 30 |
Etxeko jakiak |
|