Pasaia: Elikadura
Gaiak »
Ohiturak eta bizimodua »
Elikadura
Pasarteak
# | Titulua | |
1 |
Antxetak jateko ohitura |
|
2 |
Sagarrak saldu eta etxean sagardoa edan |
|
3 |
Izurdeak jateko prestatzen |
|
4 |
Zapoa zakarrontzira |
|
5 |
Emakumeek debekaturik zuten tabernetan sartzea |
|
6 |
Amak prestatutako almejak |
|
7 |
Lapak |
|
8 |
Olagarrotan |
|
9 |
Etxean arrain faltarik ez |
|
10 |
Arroketako arrantza |
|
11 |
Jaietan, gonbidatuak etxean |
|
12 |
Oiloak eta arrautzak |
|
13 |
Arrainik ez zitzaien falta |
|
14 |
Aitak baratza Errotetan |
|
15 |
Umea jaiotzean, oilaskoak eta boladoak opari |
|
16 |
Aita baporeko biltegian lanean, ama arraina saltzen |
|
17 |
Umetan, enkarguak azukrearen truke |
|
18 |
Txokolatea, ogi horia eta kokoa |
|
19 |
Amonaren tapakiak eta jatorduak |
|
20 |
Olioa depositutik beteta; janari soberakinak txerrientzat |
|
21 |
Lapikokoa, bakailaoa eta arraina jatorduetan |
|
22 |
Errazionamendua eta baserriko esnea |
|
23 |
Jatekoa: babarruna, arraina, esnea... |
|
24 |
Esnea eta barazkiak saltzera, astoarekin |
|
25 |
Errazionamendu-kartila eta orduko jatekoak |
|
26 |
Baratza, babarruna, esnea... |
|
27 |
Sasoi bateko jatekoak |
|
28 |
Tabernetan aukera gehiago lehen |
|
29 |
Etxeko jakiak |
|
30 |
Antxoa salmueran |
|