Garbantzua, egun berezietako jaki
Oraindik ezin da online kontsultatu pasarte hau. Behar baduzu, jarri gurekin harremanetan edo etorri gure biltegira.
Hizlaria(k):
Munduate Aiestaran, Jose Ignazio
Deskarga:
Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ORD-010-029 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus
Eguberri eta jaietan, garbantzuak izaten ziren jaki preziatua, luxuzko jana zen. Anekdota bat aipatzen du.
- Proiektua: Ordiziako euskara
- Elkarrizketatzailea(k): Karmele Etxabe - Larraitz Garmendia
- Data: 2003(e)ko urriaren 17a
- Iraupena: 0:01:13
- Erref: ORD-010/029
- Kodifikatzailea: Aitziber Otegi
- Emalea: Ordiziako Udala
- Gaia(k): Ohiturak eta bizimodua » Kontakizunak eta sinesmenak » Anekdotak, kontakizunak , Ohiturak eta bizimodua » Elikadura » Jatekoa eta edatekoa
Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?
Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!