1 |
00:00:00 |
00:01:20 |
Ordizian jaioa 1911an |
|
2 |
00:01:20 |
00:02:28 |
11 urterekin kale-etxetik baserrira |
|
3 |
00:02:28 |
00:04:21 |
Ordiziako maristetan ibilia eskolan |
|
4 |
00:04:21 |
00:06:14 |
Azoka, herriaren sostengu |
|
5 |
00:06:14 |
00:06:50 |
Baserriko lana zela eta eskola utzi behar |
|
6 |
00:06:50 |
00:08:08 |
Azokako postuen kokalekua |
|
7 |
00:08:08 |
00:10:00 |
Ordiziako "Frantziako portaleak" |
|
8 |
00:10:07 |
00:12:26 |
Etxean behiak eta ardiak |
|
9 |
00:14:00 |
00:14:36 |
Ordizian sagardotegia zuten |
|
10 |
00:17:02 |
00:18:01 |
Azokara sagarrak saltzera |
|
11 |
00:18:16 |
00:19:56 |
Urtean 80.000 litro sagardo |
|
12 |
00:23:00 |
00:24:30 |
Gurasoek erdaraz tutik ez |
|
13 |
00:24:30 |
00:26:22 |
Eskola eta lagunartean erdaraz |
|
14 |
00:26:22 |
00:30:12 |
Ordizian 35 baserri |
|
15 |
00:30:36 |
00:32:16 |
Etxearen egitura, Suizoaren antzekoa |
|
16 |
00:32:16 |
00:33:36 |
Labesuan ogia egiten zuten |
|
17 |
00:36:45 |
00:37:37 |
Aralarko bordan artzain |
|
18 |
00:37:37 |
00:38:50 |
Garbantzua, egun berezietako jaki |
|
19 |
00:39:28 |
00:40:25 |
Asteazkenetako kaleko jakia: "boladua" |
|
20 |
00:40:25 |
00:41:46 |
Gurdiz, astoa hartuta, txerriak saltzera azokara |
|
21 |
00:41:46 |
00:43:56 |
Txapela, blusa eta alpargatak soinean |
|
22 |
00:45:15 |
00:46:00 |
Aralartik oinez mezetara |
|