Eskolan ia dena zuka

Eskolan ia dena zuka <p>Eskolan euskaraz ikasteko aukera etorri zenean, euskara ondo ikasiko dutela pentsatu zuten gurasoek. Eskolan zuka erakusten da, hika oso gutxi. Iratik ikastolan O&ntilde;atiko euskara ez du irakasgai moduan ikasi, baina 6. mailararte O&ntilde;atiko irakasleak izanda bai jaso du. Joxeina irakasleak hika egiten zien.</p>

Tamaina:

Eskolan euskaraz ikasteko aukera etorri zenean, euskara ondo ikasiko dutela pentsatu zuten gurasoek. Eskolan zuka erakusten da, hika oso gutxi. Iratik ikastolan Oñatiko euskara ez du irakasgai moduan ikasi, baina 6. mailararte Oñatiko irakasleak izanda bai jaso du. Joxeina irakasleak hika egiten zien.