Oñati (Gipuzkoa)

Intxaur-saltsa eta kafea

Intxaur-saltsa eta kafea Gabonetako "extrak" intxaur-saltsa eta bakailaoa izaten ziren. Turroia neska handia egin eta gero jan zuen lehen aldiz. Eguneroko jatekoa babarrunak ziren, edo garbantzuak igandeetan. Kafea luxua zen eta ardoa edo sagardoa noizbehinka bakarrik hartzen zen.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan ONA-068-020 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Gabonetako "extrak" intxaur-saltsa eta bakailaoa izaten ziren. Turroia neska handia egin eta gero jan zuen lehen aldiz. Eguneroko jatekoa babarrunak ziren, edo garbantzuak igandeetan. Kafea luxua zen eta ardoa edo sagardoa noizbehinka bakarrik hartzen zen.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia