Mutriku (Gipuzkoa)

Jatekoa

Jatekoa Astean zehar etxeko babarruna, baba gorria edo zuria, jaten zuten. Igandetan, berriz, garbantzuak. Taloa, morokila eta esnea ere ez zen falta izaten. Taloa eta morokila egiteko irina fin-fina izaten zen; bahean pasatzen zuten.

Deskarga:

Bideo hau erabili nahi baduzu, jarri gurekin harremanetan eta kalitate onean bidaliko dizugu. Ez ahaztu mezuan MUT-024-007 kodeko bideoa nahi duzula aipatzea: ahotsak@ahotsak.eus

Tamaina:
Astean zehar etxeko babarruna, baba gorria edo zuria, jaten zuten. Igandetan, berriz, garbantzuak. Taloa, morokila eta esnea ere ez zen falta izaten. Taloa eta morokila egiteko irina fin-fina izaten zen; bahean pasatzen zuten.
« Aurrekoa Hurrengoa »

Transkripzioa

Pasarte hau transkribatu gabe dago oraindik. Lagundu nahi al duzu?

Goian daukazu pasarte hau entzuteko aukera. Lagundu hura transkribatzen!

Euskal Herriko Ahotsak proiektua babestu nahi?

Ahotsak diruz lagundu nahi baduzu, egin zure dohaintza txikia. Mila esker!

Gipuzkoako aldundia Kutxa Eusko Jaularitza Bizkaiko aldundia