Mutriku (Gipuzkoa)

Txibietan ibili ondoren Itziarrera

Txibietan ibili ondoren Itziarrera <p>Aita abenduan itsasoan galdu, eta hurrengo otsailean potinean hasi zen Domeka. Hiru urte inguru egin zituen potinean. Goizeko 04:00etan Mutrikutik atera arraunean eta zer ibilbide egiten zuten aipatzen du. Txibietan ibili eta egunak argitzen zuenean, etxera bueltatzen ziren. Gero, etxean ahal zen moduan garbitu (etxean ez zuten dutxarik) eta Itziarrera joaten zen oinez. Han meza nagusia entzun, tabernan zerbait hartu eta bazkaritarako etxera bueltatu ohi zen.</p>